Druga radionica u sklopu programa “Bolji život za branitelje Lipika” održati će se u srijedu 2.9. 2020. (umjesto 26.8.2020.) od 9 do 13 sati

“Cilj radionice je pojasniti što je stres i što je kriza, naučiti prepoznati dugotrajne izvore stresa i po mogućnosti ih eliminirati ili svesti na najmanju mjeru jer izloženost stresu utječe loše na sveukupno zdravlje.
Izvore stresa ne možemo uvijek ukloniti, ali se možemo naučiti naprosto malo distancirati od njih. Zapravo, biološki smo mi svi itekako naoružani za nošenje sa stresom, samo nekada situacijama pripisujemo silno teško značenje. A biološki smo pod stresom i kada nam se događaju iznenadne a ugodne stvari, ali tada to ne doživljavamo psihološki kao stres…”
Zanima vas više? Dođite i saznajte više na radionici, postavljajte pitanja, sudjelujte u raspravi… Očekujemo vas!

Besplatne radionice održavat će psihologinja Senka Božić na adresi Staklanska 2a, 34551 Lipik (prostorije Lipičke razvojne i turističke agencije LIRA d.o.o.).

Radionice organizira Udruga branitelja Lipika 1991. godine u sklopu provedbe projekta „Kvalitetniji život branitelja grada Lipika“ projektnog poziva „Razvoj i širenje izvaninstitucionalnih usluga za branitelje i stradalnike Domovinskog rata“ Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.2020. sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, iniciranog od strane Ministarstva hrvatskih branitelja.

Zbog pandemije COVID 19 sudionici radionica su obvezni nositi maske za lice, medicinske ili zaštitne maske.

Share this post

Prethodna

POZIV na sudjelovanje u projektnim radionicama

Next

Novosti na stranicama