Usvajanje zdravih životnih navika i ispravnih načina komunikacije

Pozivamo Vas na sudjelovanje u radionici; Usvajanje zdravih životnih navika.
Ovog puta smo dodali još jednu temu – Ispravni načini komunikacije

Cilj radionice je upoznati učesnike s učinkovitim načinima za suočavanje sa stresnim situacijama, kontroliranje stresnih situacija i naših reakcija na iste, te smanjenje učinka stresnih situacija na naš organizam i na naše psihološko stanje.

Dodatno – proširili smo temu s još jednom bitnom vještinom; kako svakodnevno (privatno i u poslovnom okruženju) komunicirati s ljudima oko nas, a da bi smo izbjegli nesporazume i konflikte zbog nerazumijevanja.

Radionica će se održati dana 05.10.2021. (utorak)  s početkom u  9:30  sati, u prostorijama LIRA (Lipička razvojna agencija) na adresi Staklanska 2a, Lipik, a voditelj radionice je psihologinja Senka Božić.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite putem telefona na 095 581 4239 (Grigor Marinić), radnim danom od 7 do 15 sati ili putem e-mail adrese udrugabraniteljalipik1991@gmail.com.

Program psiholoških radionica jedan je od ključnih programa projekta Bolji život za branitelje Grada Lipika i nužno je da ga podrže svi korisnici programa kao i svi članovi Udruge branitelja Lipika 1991. godine, a osobito to očekujemo od dužnosnika u Udruzi (članova Predsjedništva, Nadzornog odbora, Suda časti itd.), kao i svih drugih korisnika naših projekata („Bolji život za branitelje Grada Lipika“ i „Mirovina nije za mirovanje“)

Vaše prisustvo na ovoj radionici opravdati će Projekt koji Udruga provodi i omogućiti nastavak tog Projekta u slijedećem dvogodišnjem ciklusu, te vas molimo da se odazovete na ovaj poziv.

Ukoliko iz opravdanih razloga niste u mogućnosti prisustvovati ovoj radionici ili imate dodatnih pitanja, molimo da nam se obavezno javite na navedeni broj mobitela ili e-mail adresu.

U očekivanju Vašeg dolaska srdačno Vas pozdravljamo!

 

Photo by Zac Durant on Unsplash

Posjetite i našu novu web stranicu!

Ban

Share this post

Prethodna

Dojmovi s Juga

Next

Dan Grada Lipika